Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Stålarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3799 Siste år
1464 Siste 3 mnd
359 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

20-BYM-2012 Generelt vedlikehold av bruer og støttemurer i Oslo kommune

Registrert Dato: Onsdag 25. April 2012

Anskaffelsen gjelder vedlikehold av bruer og støttemurer. Antall bruer og støttemurer inkludert kulverter som Bymiljøetaten forvalter er ca 350.
Oppgavene omfatter blant annet fugereparasjoner, betongreparasjoner, korrosjonsbeskyttelse, utskiftning og reparasjon av rekkverk, mindre dekkereparasjoner, reparasjon av lager og lignende. Arbeidene utføres kun etter behov vurdert av oppdragsgiver.
På grunn av de varierte oppgavene må flere av tiltakene utføres som regningsarbeid. Timepris på mannskaper og utstyr kommer således inn i tilbudsskjema. Arbeidene kan være vanskelige å beskrive i detalj. Det forutsettes at arbeidet skal gjennomføres på en samarbeids- og løsningsorientert måte. Gjenkjenning/identifisering av bruer baseres på brunummer.
Det ønskes at entreprenøren tar en aktiv rolle i bruvedlikeholdet og vedlikehold av støttemurer og fortløpende rapporterer inn skader som blir observert på bruer og støttemurer ved reiser ute på oppdrag.
Ytterligere opplysninger om konkurransen fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet ***