Anleggsgartner i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

333 Siste år
132 Siste 3 mnd
39 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2009012628 dyrking og levering av planteskolevarer til grøntanlegg langs veg 2011-2016.

Registrert Dato: Mandag 27. Juli 2009

Prosjektets art og omfang
Statens vegvesen, Region øst ønsker å inngå kontrakt med en planteskole for å sikre levering av avtalt herkomst, avtalt størrelse og avtalt kvalitet på plantene til sine grøntanlegg ut fra årlige plantebehov, samtidig som planteskolen gis sikkerhet for avsetning på definerte produkter. Det gjelder både trær, busker og masseplanter. Denne avtalen skal dekke hele Statens vegvesens totale behov innenfor de gitte plantetyper i perioden 2011 til 2016.
Statens vegvesen ønsker at tilbyder skal være en produsent av kvalitetsplanter for bruk i Statens vegvesens anlegg. Statens vegvesen ønsker at plantene hovedsakelig skal være produsert i egen planteskole eller hos godkjente tilknyttede samarbeidspartnere evetuelt underleverandører.
Denne kontrakten defineres som en rammeavtale. En rammeavtale er definert i forskrift om offentlige anskaffelse § 4-2 f som "en avtale inngått mellom en eller flere oppdragsgivere og en eller flere leverandører som har til formål å fastsette vilkårene som de kontrakter som skal tildeles i løpet av en gitt periode, særlig med hensyn til pris og eventuelt planlagte mengder".
Dette betyr at hver gang Statens vegvesen bestiller planter fra denne kontrakten, er dette å anse som et avrop fra rammeavtalen, og betraktes som separate kontrakter innenfor rammeavtalen.
Antatte mengder er ut fra 5 års forbruk:
4991 stk. trær
26629 stk. busker
28150 stk. masseplanter
Total mengde planter vist ovenfor er antatte plantemengder, da vi ikke ligger inne med godkjente byggeplaner for de neste 5 år.
En nærmere beskrivelse fremgår av kap. E. Antall planter og størrelser under hver prosess er veiledende og ment å utgjøre grunnlaget for beregning av tilbudets pris.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner

Anlegg, Anskaffelse, Busker, Byggeplaner, Grøntanlegg, Kontrakter, Leverandører, Planter, Pris, Rammeavtale, Trær

Halden, Østfold

Avsluttet: Mandag 19. Oktober 2009