Transport i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

656 Siste år
183 Siste 3 mnd
55 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2011/05 - transportordning for biblioteka i møre og romsdal

Registrert Dato: Mandag 14. Mars 2011

Møreog Romsdal fylkeskommune skal gjennomføre anbodskonkurranse på transport av bøker,media og post mellom biblioteka i fylket, samt høgskulebiblioteka i Molde,Volda og Ålesund og til bibliotek elles i Norge og utlandet. En felles transportordning vil bety enforenkling av rutiner, forutsigbarhet knyttet til transportutgifter, størreflyt av media mellom bibliotekene, og en sterkt forbedret service til brukerne.
Alletilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sentinnkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inntilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Erdu ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet iverktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med MercellSupport på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Detanbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1time før tilbudsfristens utløp.
Skulledet komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker åendre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet,gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår.Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for åbekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisksignatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** Vi gjør oppmerksompå at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denneprosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** /> . Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen60100000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Elektronisk, Fører, Heller, Transport, Utløp

Molde, Møre og Romsdal

Avsluttet: Onsdag 20. April 2011