Alarm & sikkerhet i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

145 Siste år
39 Siste 3 mnd
7 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2011-15894 Stråleovervåkningsanlegg Oslo Syklotron Laboratorium

Registrert Dato: Torsdag 19. Januar 2012

Et helt nytt anlegg skal installeres, ved universitetet i Oslo, Oslo Syklotron Laboratorium. Anlegget som skal overvåke strålenivået i syklotron- og eksperimenthallene, samt tilstøtende rom. Anlegget har som primæroppgave å kontinuerlig overvåke dosehastighet med hensyn til personsikkerhet. Nøytron- og gammadetektorer installeres på strategiske steder. Lokal avlesning av doseratenivå er påkrevd for mange av disse stedene, men ikke alle. Videre skal dosehastigheten for alle steder avleses sentralt, samt logges kontinuerlig.
Et utvalg detektorer skal inngå i syklotronens alarm- og interlocksystem, slik at ionestrålen automatisk slås av om sikkerhetsnivåer overskrides. Gjeldene triggernivå er avhengig av om dørene inn til hallene er åpne eller lukket, systemet må derfor kunne forholde seg til minst to alarmgrenser som hvis de overskrides skal gi logiske signal (f.eks. ved hjelp av releer) som kobles direkte til det øvrige sikkerhetssystemet. Det er ikke akseptabelt at slike logiske signaler skal genereres av en sentral overvåkingsenhet (PC), da for eksempel et maskinkrasj vil sette viktige sikkerhetsfunksjoner ut av spill.
Den sentrale overvåkingsenheten består av en PC som kjører LabView, det er derfor nødvendig at det nye anlegget kan kommunisere med LabView på en god måte.
Tilbudsbefaring avtales med Frøydis Schulz.
Telefon 22 85 68 22, epost: froydis.schulz@kjemi.uio.no

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet

Alarm, Anlegg

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 13. Februar 2012