Entreprenør, Møbelsnekker, Snekker i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

625 Siste år
193 Siste 3 mnd
66 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2011/1691 kjøkkenmodul - etablering av rammeavtale

Registrert Dato: Torsdag 28. April 2011

I forbindelse med beredskap, forberedelser, øvelser og gjennomføring av operasjoner i katastrofeområder over hele verden, har Norwegian Support Team (NST) behov for en betydelig mengde utstyr. I den forbindelse skal det i etableres en rammeavtale for levering av kjøkkenmodul, inkl. storhusholdningskjøkken og kjøkkenutsyr til forlegningscamper til NST.
I grove trekk består 1 forlegningsleir av 8 forlegningstelt med innhold og utstyr, 1 kjøkkentelt, 1 spisetelt samt 3 telt for bruk til tekniske innretninger, lager og kontor samt tilhørende infrastruktur som strøm, lys, varme/kjøling og vann- og avløp. Se vedlagte skisser over NST- konsept og grensesnitt.
Erfaringsmessig er det frem til nå levert og driftet ca. 1 full forlegningsleir i snitt pr. halvannet år til innsats ved utenlandsoperasjoner. Det betyr at utstyret enkelte år har blitt liggende på lager. Fremtidige innsatser og behov for utstyr avhenger alstå av katastrofeomfanget og derav interansjonal etterspørsel/forespørsel om bistand fra DSB om bruk av NST. For 2010 ble det derimot tatt ut utstyr tilsvarende nesten 2 forlegningsleire i forbindelse med katastrofen i Haiti. Forventet avrop kan således ikke angis eksakt.
Det vises forøvrig til kravspesifikasjon og tilhørende pakkeliste Bilag 1 for nærmere detaljer om omfanget på utstyr for 1 forlegningsleir tilknyttet herværende leveranse. Vær oppmerksom på at kravtabellen har 2 faneblad som skal besvares.
Utstyr som er sendt ut til katastrofeområder doneres ved oppdragets avslutning. Det er således reanskaffelse av utstyr for etterfylling av eventuelle fremtidige utenlandsoperasjoner denne forespørselen omfatter.
Rammeavtalen skal for øvrig være tilgjengelig for hele DSB sin organisasjon. I den forbindelse er det særlig grunn til å fremheve Sivilforsvaret og Norge brannskole som potensielle brukere av avtalen.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** /> . Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen39221000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Møbelsnekker, Snekker

Avløp, Etterfylling, Kontor, Kravspesifikasjon, Leveranse, Rammeavtale, Strøm, Utstyr, Vann

Lillehammer, Oppland

Avsluttet: Tirsdag 07. Juni 2011