Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Rørlegger, Vann & avløp i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3329 Siste år
2639 Siste 3 mnd
112 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2011/3343 vann- og avløpssystemer - etablering av rammeavtale

Registrert Dato: Onsdag 30. Mars 2011

I forbindelse med beredskap, forberedelser, øvelser og gjennomføring av operasjoner i katastrofeområder over hele verden, har Norwegian Support Team (NST) behov for en betydelig mengde utstyr. I den forbindelse skal det i etableres en rammeavtale bl.a. for levering av vann- og avløpssystemer til NST, med VVB og teknisk installasjon for deler av dette (ledningsnett for drikkevann og avløp m.v.).
I grove trekk består 1 forlegningsleir av 8 forlegningstelt med innhold og utstyr, 1 kjøkkentelt, 1 spisetelt samt 3 telt for bruk til tekniske innretninger, lager og kontor samt tilhørende infrastruktur som strøm, lys, varme/kjøling og vann- og avløp. Se vedlagte skisse inntatt sammen med kravspesifikasjon i Bilag 1.
Erfaringsmessig er det frem til nå levert og driftet ca. 1 full forlegningsleir i snitt pr. halvannet år til innsats ved utenlandsoperasjoner. Det betyr at utstyret enkelte år har blitt liggende på lager. Fremtidige innsatser og behov for utstyr avhenger alstå av katastrofeomfanget og derav interansjonal etterspørsel/forespørsel om bistand fra DSB om bruk av NST. For 2010 ble det derimot tatt ut utstyr tilsvarende nesten 2 forlegningsleire i forbindelse med katastrofen i Haiti. Forventet avrop kan således ikke angis eksakt.
Utstyr som er sendt ut til katastrofeområder doneres ved oppdragets avslutning. Det er således reanskaffelse av utstyr for etterfylling av eventuelle fremtidige utenlandsoperasjoner denne forespørselen omfatter. Rammeavtalen skal for øvrig være tilgjengelig for hele DSB sin organisasjon, og kunne benyttes som opsjon for enkeltvise andre oppdrag enn for NST. I den forbindelse er det særlig grunn til å fremheve Sivilforsvarets og Norges brannskoles behov, og således som potensielle brukere av avtalen.
Kontraktsperioden er 4 år gjeldende fra det tidspunkt kontraktens er signert av begge parter.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** /> . Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen44160000