Rengjøring i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

714 Siste år
166 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2011/3664 - Anskaffelse av renholdstjenester til Pilestredet 32 og 35

Registrert Dato: Mandag 03. Oktober 2011

Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) innbyr til konkurranse i forbindelse med anskaffelse av renholdstjenester til følgende adresser på Høgskolen i Oslo og Akershus:
? Pilestredet 32
? Pilestredet 35
Statsbygg er i ferd med å renovere og bygge om Pilestredet 32 og etter planen skal Høgskolen i Oslo og Akershus ta i bruk disse lokalene i perioden juni ? august 2012. Tidsplanen for innflytting i Pilestredet 32 er foreløpig noe usikker og det er derfor noe uklart når det er behov for renholdstjenester på denne adressen. Forholdene rundt dette vil trolig bli klart i løpet av våren 2012. Vi viser til tegninger av bygget og til frekvensoversikter som foreløpig er utarbeidet. Det er mulig at både tegninger og frekvensoversikter vil bli endre før eller etter at bygget er ferdig. Prisen for renhold i dette bygget må da eventuelt justeres etter samme priskalkyle som for det opprinnelige tilbudet.
Høgskolen i Oslo og Akershus vil avtale nærmere med valgte leverandør når og hvordan oppstart skal skje for dette bygget. Mest sannsynlig vil oppstart være i løpet av sommeren 2012.
Høgskolen i Oslo og Akershus skal inngå en rammeavtale på renholdstjenester på adresser som nevnt ovenfor. Det antas at kontraktens verdi i en fire års periode vil beløpe seg til
ca kr 20 000 000 ? 25 000 000 eksklusive merverdiavgift. Dette er kun et estimat og er ikke bindende for Høgskolen i Oslo.
Oppstart av kontrakten vil være 01.01.2012 for Pilestredet 35 og etter nærmere avtale for Pilestredet 32.
Rammeavtalen vil ha en varighet på 2 år, med opsjon til prolongering i ytterligere 1 + 1 år.
Anskaffelsen gjennomføres som en åpen anbudskonkurranse i henhold til FOA del I og III.
Det vil bli avhold befaring av lokalene i Pilestredet 35 på Høgskolen i Oslo og Akershus 17.10.11 kl. 10.00. Oppmøte i Pilestredet 35 i studentkroa i 1 etg.
Anskaffelsen gjennomføres ved hjelp av elektronisk støttesystem for anskaffelser (konkurransegjennomføringsverktøy, ?KGV?). Konkurransemappen som inneholder konkurransegrunnlaget, vil være tilgjengelig for tilbyderen som registrerer sin interesse for å delta i konkurransen på følgende nettside: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere