Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2011-3916 observatoriet rehabilitering langfløy eltekniske arbeider

Doffin annonse? Elektrotekniske arbeider
Observatoriet i Oslo ble bygget i årene 1831-1833 etter tegninger av Christian h. Grosch. Bygningen har sin beliggenhet i Observatoriegata / Observatorie Terrasse mellom Vika og Skillebekk i Oslo sentrum. Bygningen er fredet. Konstruksjonen består av vegger i pusset tegl på grunnmur, med etasjeskiller i trebjelkelag. Alt arbeid i forbindelse med bygningen utføres i samarbeid med Riksantikvar. Bygningen er tidligere rehabilitert i flere etapper, utvendige fasader ble restaurert i 2005, og rehabilitering av tverrfløyen er akkurat avsluttet (januar 2011).
Bygningens langfløy er planlagt rehabilitert for undervisningsformål
De planlagte arbeidene omfatter endring av langfløyen ved at det skal installeres hc-toalett samt løfteplattform som uu-tiltak ifm fremtidig undervisningsvirksomhet. Forøvrig vil alle overflater bli gjenstand for generell oppgradering/rehabilitering. Utendørs flater som fasader og takflater berøres ikke av tiltaket annet enn som konsekvens av gjennomføringer el.
Elektrotekniske arbeider omfatter basisinstallasjoner med kabelføringer, lynvernanlegg, samt lys-, varme- og signalanlegg. Eksisterende belysningssystem inkludert armaturer skal i stor grad beholdes. løftebord er egen entreprise.
Befaring holdes: Fredag 18. 03. 11 kl. 09: 00
Sted: Observatoriegata 1, 0254 Oslo
Anbud id:
137407
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 11. Mars 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud