Elektriker, Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2072 Siste år
562 Siste 3 mnd
143 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2011-3916 observatoriet rehabilitering langfløy eltekniske arbeider

Registrert Dato: Fredag 11. Mars 2011

Doffin annonse ? elektrotekniske arbeider
Observatoriet i Oslo ble bygget i årene 1831-1833 etter tegninger av Christian H. Grosch. Bygningen har sin beliggenhet i Observatoriegata / Observatorie Terrasse mellom Vika og Skillebekk i Oslo sentrum. Bygningen er fredet. Konstruksjonen består av vegger i pusset tegl på grunnmur, med etasjeskiller i trebjelkelag. Alt arbeid i forbindelse med bygningen utføres i samarbeid med Riksantikvar.Bygningen er tidligere rehabilitert i flere etapper, utvendige fasader ble restaurert i 2005, og rehabilitering av tverrfløyen er akkurat avsluttet (januar 2011).
Bygningens langfløy er planlagt rehabilitert for undervisningsformål
De planlagte arbeidene omfatter endring av langfløyen ved at det skal installeres HC-toalett samt løfteplattform som UU-tiltak ifm fremtidig undervisningsvirksomhet. Forøvrig vil alle overflater bli gjenstand for generell oppgradering/rehabilitering. Utendørs flater som fasader og takflater berøres ikke av tiltaket annet enn som konsekvens av gjennomføringer el.
Elektrotekniske arbeider omfatter basisinstallasjoner med kabelføringer, lynvernanlegg, samt lys-, varme- og signalanlegg. Eksisterende belysningssystem inkludert armaturer skal i stor grad beholdes. Løftebord er egen entreprise.
Befaring holdes: Fredag 18.03.11 kl. 09:00
Sted: Observatoriegata 1, 0254 Oslo

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere