Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2080 Siste år
706 Siste 3 mnd
147 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2011-3917 observatoriet rehabilitering langfløy vvs tekniske arbeider

Registrert Dato: Fredag 11. Mars 2011

Observatoriet i Oslo ble bygget i årene 1831-1833 etter tegninger av Christian H. Grosch. Bygningen har sin beliggenhet i Observatoriegata / Observatorie Terrasse mellom Vika og Skillebekk i Oslo sentrum. Bygningen er fredet. Konstruksjonen består av vegger i pusset tegl på grunnmur, med etasjeskiller i trebjelkelag. Alt arbeid i forbindelse med bygningen utføres i samarbeid med Riksantikvar.Bygningen er tidligere rehabilitert i flere etapper, utvendige fasader ble restaurert i 2005, og rehabilitering av tverrfløyen er akkurat avsluttet (januar 2011).
De planlagte arbeidene omfatter endring av langfløyen ved at det skal installeres HC-toalett samt løfteplattform som UU-tiltak ifm fremtidig undervisningsvirksomhet. Forøvrig vil alle overflater bli gjenstand for generell oppgradering/rehabilitering. Utendørs flater som fasader og takflater berøres ikke av tiltaket annet enn som konsekvens av gjennomføringer el.
Bygningen er fredet og har tidligere ikke hatt noe luftbehandlingssystem. På grunn av ny bruk skal dette installeres i de rom det er hensiktsmessig og mulig. Aggregat vil bli plassert på loft, mens føringer vil gå i eksisterende pipeløp.
Befaring holdes: Fredag 18.03.11 kl. 09:00
Sted: Observatoriegata 1, 0254 Oslo

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere