Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

2011/4320 rammeavtale telefoni ? abonnements-/trafikktjenester og mobiltelefoner/tilhørende utstyr

Anskaffelsen skal dekke DSBs behov for telefoni, med abonnement-/ trafikktjenester (fast- og mobiltelefoni), samt mobiltelefoner og tilhørende utstyr.
Det skal enten inngås n felles rammeavtale for telefonitjenester og telefoner/ utstyr, eller n rammeavtale for telefonitjenester og n rammeavtale for telefoner/ utstyr (WebShop).
Det er dermed adgang til å inngi tilbud på delleveranse i samme omfang, d. v. s. Enten som totalleverandør, eller som delleverandør for h. h. v. Varer og tjenester.
Dersom Tilbyder har en WebShop for salg av mobiltelefoner og tilbehør kan det etableres n felles rammeavtale for varer og abonnements-/trafikktjenester. Dersom Tilbyder ikke har etablert WebShop bes eventuelt redegjort for hvor rask etter kontraktsignering slik tilbud vil være etableres.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
#URL0#
. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
ii. 1. 6)cpv-klassifisering
HovedvokabularTilleggsvokabular (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen(info fjernet)
Anbud id:
136708
  • Sted:
    Tønsberg
  • Registrert:
    Mandag 7. Mars 2011

Lignende oppdrag i Vestfold

2 anbud