Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

2011/9934 Utarbeidelse av forprosjekt for renovering av brannfeltet ved Norges brannskole

Brannfeltet tilhørende nbsk på Fjelldal i Tjeldsund kommune skal gjennomgå en omfattende renovering og modernisering i løpet av våren/ sommeren 2012. Det skal i den forbindelse gjennomføres et prosjekt som skal utrede renoverings- og moderniseringsbehovet nærmere, herunder forslag til løsninger, miljømessige- og juridiske konsekvenser. Til dette søkes det konsulentbistand.
Konsulenten skal beskrive de ovennevnte forhold, og utarbeide et forprosjekt som skal utgjøre grunnlaget for dokumenter (kravspesifikasjon) i en etterfølgende konkurranse for totalentreprise.
Prosjektet påbegynnes så snart kontrakt er signert av begge parter, og ferdigstilles i løpet av uke 50, 2011.
Vedlagt i konkurransegrunnlagets bilag 1 følger en overordnet beskrivelse av hvilke arbeider som skal utføres i totalentreprisen og grunnlaget for dette prosjektet. Det vil i tillegg bli gjennomført befaring for interesserte leverandører, jf. Konkurransegrunnlagets pkt. 4. 4.
Se konkurransegrunnlagets pkt. 4. 2 når det gjelder utforming av tilbudet.
Det gjøres for øvrig oppmerksom på at innlevering av tilbud krever elektronisk signatur, se kokurransegrunnlagets pkt. 4. 3.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
#URL0#
. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
156713
  • Sted:
    Tønsberg, Tjeldsund
  • Registrert:
    Torsdag 7. Juli 2011