Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

201101900- Rammeavtale for elektroarbeider i Rogaland

Statsbygg vest har som eier av byggene ansvar for ytre vedlikehold av eiendommene. i tillegg er det i leiekontrakten også avtalt at innvendig vedlikehold/ombygging skal ivaretas av eier. Hensikten med å inngå rammeavtale for håndverkstjenester for eiendommene, er å knytte til seg tilstrekkelig kapasitet og god kompetanse til konkurransedyktig pris.
Denne rammeavtalen dekker elektroarbeider for eiendommer i Rogaland. Tilbyder skal primært dekke fagfeltet med egne ansatte. Firmaet må kunne dokumentere en minimumsbemanning med hensyn til ansatte fagarbeidere som er tilstrekkelig for antydet oppdragsmengde.
Som hovedregel vil de enkelte oppdrag være kjent i god tid før tidspunkt for utførelse, og oppdragsgiver plikter å sende avrop/bestilling på oppdraget så snart det er definert. i enkelte tilfeller oppstår det imidlertid uforutsette behov hvor rask responstid fra firmaet er av vesentlig betydning. Det stilles derfor krav til maksimal responstid, fra tidspunktet firmaet mottar bestilling til arbeidene igangsettes, på 3 virkedager. Dersom firmaet ikke kan imøtekomme dette kravet, må det tas forbehold om dette i tilbudsbrevet.
Anbud id:
163063
  • Sted:
    Eigersund, Stavanger Haugesund, Sandnes , Sokndal, Lund, Bjerkreim, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sauda, Kvitsøy, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 26. August 2011

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud