Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

373 Siste år
289 Siste 3 mnd
34 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2011038145 Strategisk rådgivning for FD og Forsvarets ledelse

Registrert Dato: Torsdag 24. Mai 2012

Forsvaret er en stor organisasjon i stadig endring som følge av politiske beslutninger og interne prosesser. Endringene fokuserer blant annet på omstilling innen Forsvarets struktur, innføring av nye teknologiske løsninger og effektivisering av arbeidsprosesser. Rammeavtalene vil primært benyttes av analyse og planleggingsmiljøer i Forsvarsdepartementet (FD) og Forsvarsstaben (FST) som jevnlig foretar vurderinger og analyser i prosesser knyttet til omstilling og endring.
Den strategiske støtten som her etterspørres omfatter støtte i forhold til overvåking og gjennomføring av omstillingsaktiviteter med fokus på fremdrift, gevinstrealisering, effektivisering og risiko, etablering av referansebaner/baseliner og kvalitetssikring av omstillingsoppdrag. Den strategiske støtten må også kunne bidra mot oppfølging av moderniseringen og effektiviseringen av Forsvarets logistikk- og støttevirksomhet, samt innføringen av felles integrerte forvaltningssystemer på SAP plattformen.
Forsvaret forutsetter at tilbyders ressurser har vesentlig kompetanse og erfaring fra strategisk ledelsesnivå i større selskaper/offentlige institusjoner med vekt på omstillingsmessige styrings- og oppfølgingsfunksjoner. Den strategiske støtten som etterspørres vil måtte ha erfaring fra et nivå som gjør en i stand til både å utfordre og støtte Forsvarets ledelse i å videreføre Forsvarets omstilling i forhold til nåværende og fremtidige krav og mål.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift