Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

927 Siste år
229 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012-02 F - Rammeavtale asfaltarbeider

Registrert Dato: Onsdag 07. Mars 2012

Oppdragsgiver innbyr til forhandlet konkurranse om kjøp av bygg- og anleggstjenester vedr. utførelse av asfaltdekker og levering av masse på oppdragsgivers lastebiler (EX Works, Incoterms 2000).
 Molde kommune har ca. 215 km kommunal vei, derav ca. 22 km gang- og sykkelvei. Omfanget av asfaltprogrammet er avhengig av det årlige veibudsjettet. Oppdragsgiver tar derfor forbehold om årlig budsjettildeling.
 I 2012 er det planlagt å foreta asfaltering av enkelte grusveger på distriktet (bl.a. parsell på strekningen Grønnes - Talset) samt asfaltering på diverse parseller både i sentrumsområdet og på distrikt (Hjelset/Kleive og Skåla). Lengder på parseller varierer mellom 100-1000 m.
 Arbeidene kan settes i gang når værforholdene tillater det, etter at avtale er inngått og garantierklæring og kopi av forsikringsbevis er levert oppdragsgiver.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp.) 
Er tilbyder ikke bruker hos Mercell, eller har tilbyder spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan tilbud skal gis, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com. 
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp. 
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at tilbyder ønsker å endre tilbudet før tilbudsfristen utgår, kan tilbyder gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det sist leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet. 
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Tilbyder vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan skaffes på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør

Anleggstjenester, Asfaltering, Bygg, Elektronisk, Fører, Heller, Lastebiler, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 22. Juni 2012