Elektriker, Entreprenør i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

594 Siste år
149 Siste 3 mnd
65 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/12200 Rammeavtale for elektriske arbeider ved Norges Brannskole

Registrert Dato: Torsdag 29. November 2012

Norges brannskole (NBSK) er den nasjonale utdanningsinstitusjonen for kommunalt brann- og feierpersonell, og ligger på Fjelldal i Tjeldsund kommune, ca. 15 km. Fra Harstad-Narvik lufthavn Evenes og 45 km. Fra nærmeste by, som er Harstad. For mer informasjon om NBSK, se her. 
Det skal etableres en rammeavtale for levering av forefallende elektriske arbeider ved NBSK. Basert på regnskapstall for de siste fire år, utgjør dette om lag kr. 80 000 eks. mva. pr. år. Det understrekes at dette kun er et estimat, og ikke forpliktende for oppdragsgiver i kontraktsperioden. Bruk av rammeavtalen vil avhenge av det til enhver tid foreliggende behov. 
Avtalen omfatter at leverandøren skal levere:
Prosjekterende arbeid
Utførende arbeid
Tilbudt personell må inneha kvalifikasjoner i samsvar med krav fastsatt i forskrift om kvalifikasjoner for elektrofagfolk, se her. 
Det vil være anledning for leverandørene å møte på befaring ved NBSK dersom det ønskes mer detaljert informasjon om hvilke oppdrag som kan omfattes av avtalen. Befaring gjennomføres tirsdag 18. desember 2012 kl. 12:00. Se her for NBSK geografiske beliggenhet.
Anskaffelsen er omfattet av Lov om offentlige anskaffelser 16. juli 1999 nr. 69 (LOA) og forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) av 7. april 2006 nr. 402 del I. Konkurranse gjennomføres ved en frivillig kunngjøring av åpen anbudskonkurranse i Doffin. 
I denne konkurransen er det ikke anledning til å forhandle. Dette innebærer at det ikke gis anledning til å endre tilbudene, herunder endring av pris, leveringstid eller andre forutsetninger som har betydning for konkurranseforholdet etter at tilbud er inngitt. Leverandøren må derfor inngi sitt beste tilbud innen tilbudsfristens utløp.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, innen tilbudsfristen.
Dersom det er noe i konkurransebetingelsene eller kravspesifikasjonen som oppfattes som uklart eller mangelfullt for leverandørene, oppfordres det til å stille spørsmål om dette til oppdragsgiver via Mercells kommunikasjonsmodul.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Anbudskonkurranse, Befaring, Elektronisk, Kontraktsperioden, Pris, Rammeavtale

Evenskjer, Troms

Avsluttet: Onsdag 16. Januar 2013