Anleggsgartner, Blikkenslager, Entreprenør, Gulv, Gulvsliping, Murer, Snekker, Steinlegger, Taktekker, Vanntetting i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4432 Siste år
1592 Siste 3 mnd
430 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/14651 - Georg Sverderups hus taotal rehabilitering av terrasse og følgeskader

Registrert Dato: Torsdag 20. Desember 2012

Universitet i Oslo inviterer til åpen anbudskonkurranse for totalrehabilitering av terrasse og følgeskader ved Georg Sverdrups hus på Blindern. Bygningens konstruksjon er basert på bærende plasstøpte betongelementer og stålkonstruksjoner. Bygningen har store glassfasader og øvrige fasader er kledd med svart, blankpolert larvikitt.
Prosjektet omfatter total rehabilitering av gulvoverflaten på tre utvendige terrasser til sammen ca. 110 m2 og omfatter utskifting av all konstruksjon med membran og natursteinplater inkl alle nødvendige beslagsarbeider etc langs terrassenes sider. Det inngår også klednings- og beslagarbeider på terrassenes underside. Rehabilitering utføres etter vannskade. Tilhørende tekniske anlegg (elektroarbeider og rørleggerarbeider) skal utføres av byggherrens entreprenører. Koordinering av alle entreprenører medtas som en del av prosjektet. I tillegg er beskrevet (som opsjon) rehabilitering av en fjerde terrasse med ny pusset overflate.
Tilbudsbefaring avholdes 15.01.2013 kl. 10:00.