Maskinentreprenør, Transport i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1486 Siste år
521 Siste 3 mnd
131 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/2936 Avfallshåndtering av Norges brannskole, Tjeldsund

Registrert Dato: Onsdag 18. April 2012

Det skal inngås avtale  med én leverandør for avfallshåndtering ved NBSK. For nærmere angivelse av type og omfang, se beskrivelse i konkurransegrunnlagets pkt. 6.
Kontraktsperioden er 4 år gjeldende fra 1. august 2012.
Anskaffelsen er omfattet av Lov om offentlige anskaffelser 16. juli 1999 nr. 69 (LOA) og forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) av 7. april 2006 nr. 406 del 1 og 2. 
Anskaffelsen foretas ved gjennomføring av åpen anbudskonkurranse. I denne konkurransen er det ikke anledning til å forhandle. Dette innebærer at det ikke gis anledning til å endre tilbudene, herunder endring av pris, leveringstid eller andre forutsetninger som har betydning for konkurranseforholdet. Leverandøren må derfor inngi sitt beste tilbud innen tilbudsfristens utløp. 
Oppdragsgiveren kan avvise leverandører som ikke leverer tilbud i tråd med konkurransegrunnlaget, jf. FOA § 11-11.
Tilbudet skal utformes på norsk og bestå av: 
et datert og signert tilbudsbrev
med en kort presentasjon av leverandøren, samt beskrivelser i henhold til tildelingskriteriene i pkt. 5.2 og kravspesifikasjonen i pkt. 6
og leverandørens navn, adresse, kontaktperson, telefon og e-postadresse
Tilbudsbrevet skal ha følgende nummererte vedlegg:
Utfylt tilbudsskjema, se Bilag 1
Signert erklæring om aksept av vilkår eller angivelse av eventuelle forbehold, se Bilag 2
En sladdet versjon av det samlede tilbudet, hvor opplysninger av konkurransemessig betydning er fjernet, jf. offentleglova. § 13 og forvaltningslovens § 13, 1. ledd 2) (taushetsplikt ved innsynsbegjæringer)
Vi ber om at tilbudsdokumentene IKKE sendes i zippede filer ved tilbudsinnleveringen.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, innen tilbudsfristen. Klikk på linken for å få tilgang til portalen. 
Tilbydere som ikke er bruker hos Mercell, eller har spørsmål knyttet til hvordan verktøyet fungerer for innlevering av tilbud, må ta kontakt med Mercell Support på følgende e-postadresse eller telefon: 
support@mercell.com , telefon +47 21 01 88 60. 
 
Innlevering av tilbud via elektronisk portal krever elektronisk signatur. Informasjon om dette finnes på Buypass, BankId eller Commfides. Klikk på linkene for nærmere informasjon, eller kontakt Mercell support.
 
Alle spørsmål i anledning konkurransen skal stilles i kommunikasjonsmodulen til Mercell. Dette for at all kommunikasjon skal loggføres. 
Tilbudet kan innleveres når som helst innen tilbudsfrist, men vil ikke bli åpnet før etter utløp av tilbudsfristen. Dersom innlevert tilbud ønskes endret som følge av tilleggsopplysninger fra oppdragsgiver eller av andre årsaker, kan dette gjøres enkelt via portalen helt frem til utløp av tilbudsfrist. 
Eventuelle kostnader som tilbyder har ifm utarbeidelse, levering og oppfølging av svar på oppdragsgivers konkurransegrunnlag, må dekkes av tilbyder selv og vil ikke bli refundert.
 
 
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere