Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

2012/3443 Konsulentbistand ifm. analyse av arbeidsprosesser og systemer

Dsb har behov for konsulentbistand i forbindelse med gjennomgang av definerte organisatoriske enheter i administrasjonsavdelingen. Oppdraget består i å gjennomføre enn kartlegging og analyse av arbeidsprosesser og systemer i de tre aktuelle enhetene. Prosjektperioden er i utgangspunktet vurdert til ca. 3 måneder med oppstart så tidlig som mulig i september. Analysen av de nevnte områdene skal resultere i forslag til konkrete tiltak, både når det gjelder eventuelle muligheter for effektivisering av arbeidsprosesser, organisering internt, anvendelse av eksisterende systemer/tjenestemodeller og styring/ledelse internt i enhetene.
For nærmere beskrivelse av oppdraget, se konkurransegrunnlagets pkt. 7.
Det tas for øvrig forbehold om budsjettmessig dekning.
Kontraktsperioden starter så snart kontrakt er signert av begge parter, og skal fortrinnsvis avsluttes 20. Desember 2012, med opsjon på forlengelse av oppdraget i inntil tre -3- måneder dersom dette er nødvendig for å få ferdigstilt prosjektet.
Kontraktsgrunnlaget vil bestå av statens standardavtale for konsulentoppdrag, ssa-b.
Øvrige betingelser for deltakelse i konkurransen, samt fremangsmåte for innlevering av tilbud fremgår av vedlagte konkurransegrunnlag.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
204641
  • Sted:
    Drammen, Horten Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Færder  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 6. Juli 2012