Arkitekt, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

416 Siste år
108 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/35 - Forprosjektrapport om utredning av mobilt vitensenter

Registrert Dato: Fredag 29. Juni 2012

Møre og Romsdal fylkeskommune ønsker tilbud på konsulentbistand til levering av forprosjektrapport på utredning av mobilt vitensenter i Møre og Romsdal.
Forprosjektet skal munne ut i ei sak til fylkestinget i juni 2013. Saka skal gjere det mogleg for fylkestinget å avgjere om ein vil etablere eit vitensenter etter den modellen som er skissert i idéprosjektet og utvikla i forprosjektet.
Alletilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist (Systemet tillater heller ikke å sende inntilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmålknyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gitilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller påe-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra Oppdragsgiversom fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristenutgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer oglevere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste levertetilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signaturfor å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet.Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levertelektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart sommulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Elektronisk, Fører, Heller, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Mandag 31. Desember 2012