Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

286 Siste år
102 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/36 - Konsulenttjenester til Markedsorientert opplevelsesproduksjon i Møre og Romsdal.

Registrert Dato: Fredag 13. Juli 2012

Møre og Romsdal fylkeskommune innbyr til konkurranse på leveranse av konsulenttjenester til satsinga ?Markedsorientert opplevelsesproduksjon i Møre og Romsdal?. Det skal inngås kontrakt med én leverandør for hele oppdraget.
Oppdraget vil være delt i tre innsatsfaktorer :
1.     Inntil 50 timer med bedriftsrådgivning til et nettverksprosjekt som har fått finansiering gjennom satsinga ?Markedsorientert opplevelsesproduksjon i Møre og Romsdal?.
2.     Arrangere samlinger for alle prosjektene som har fått finansiering gjennom denne satsinga to ganger i året over en periode på tre år. Dette innebærer planlegging av innhold og opplegg for samlinga, legge til rette for praktisk gjennomføring samt selve gjennomføringa. 
3.     Koordinering av de prosjektene som har fått finansiering, koordinering av øvrige bedriftsrådgivere samt bindeledd inn mot Møre og Romsdal fylkeskommune og Innovasjon Norge.
Opsjon :
Det kan være aktuelt at konsulenten får i oppdrag å være bedriftsrådgiver for nok ett nettverksprosjekt, dvs inntil 50 timer med bedriftsrådgivning.
Innkomne spørsmål vedr faglig innhold blir besvart i uke 29 og 33. Dette pga ferieavvikling hos oppdragsgiver.
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Bedriftsrådgivning, Finansiering, Konsulenttjenester, Leverandør, Leveranse, Planlegging

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Mandag 26. November 2012