Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Snekker i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

712 Siste år
180 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/771 Renovering av kontorlokaler og bytte av vinduer ved Bioforsk Nord Holt

Registrert Dato: Fredag 07. September 2012

Bioforsk er et forskningsinstitutt med spisskompetanse på et høyt internasjonalt nivå innen landbruk, matproduksjon, plantehelse, miljø og ressursforvaltning. Bioforsk har også fokus på forskningsbasert innovasjon og verdiskaping. Bærekraftig ressursbruk er et grunnleggende premiss. Bioforsk har sju forskningssentre med omlag 450 ansatte og avdelinger over hele landet. Bioforsk heretter, benevnt som oppdragsgiver er organisert under Landbruks- og matdepartementet (LMD) som forvaltingsorgan med særskilte fullmakter.
Bioforsk Nord Holt innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med utbedring/renovering av 2. etasje i vårt kontorbygg i Holtvegen 66 i Tromsø. Byggeprosjektet skal gjennomføres som totalentreprise.
Kontorbygget ved Bioforsk Nord Holt er bygget i to byggetrinn. Den eldste del av bygget ble oppført i 1967 og er i 3 etasjer med en grunnflate på 210 m². Den nyeste del av bygget er oppført i 1984 og er i to etasjer med en grunnflate på 380 m². I andre etasje i den eldste del av bygget skal 7 kontorer renoveres/oppgraderes og det skal skiftes vindu i hele etasjen.
Samtlige tilbud og alle henvendelser om konkurransen forutsettes levert via Mercell. Er du ikke bruker hos Mercell, har spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud, vær vennlig å ta kontakt med Mercell sin support på tlf 21 01 88 60.
Det anbefales at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før fristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre endringer og levere på nytt helt til tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som den endelige tilbudet. For sent innkomne tilbud vil bli avvist.
Bioforsk er forutsatt å følge så vel Offentlighetsloven som Forvaltningsloven. Dersom leverandører ønsker opplysninger unntatt offentlighet bes dette opplyst i tilbudsbrevet samtidig som det angis hvilke opplysninger som bes unntatt offentlighet.
Firmaattest skal ikke være eldre enn 12 måneder.
Skatteattest for mva skal ikke være eldre enn 6 måneder.
Skatteattest for skatt skal ikke være eldre enn 6 måneder.
HMS egenerklæring skal være underskrevet av arbeidsgiver og ansattes representant.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere