Alarm & sikkerhet, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1998 Siste år
622 Siste 3 mnd
237 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/824 Bygging av forsøksfasiliteter for dyrking av marine alger

Registrert Dato: Fredag 21. September 2012

Bioforsk er et forskningsinstitutt med spisskompetanse på et høyt internasjonalt nivå innen landbruk, matproduksjon, plantehelse, miljø og ressursforvaltning. Bioforsk har også fokus på forskningsbasert innovasjon og verdiskaping. Bærekraftig ressursbruk er et grunnleggende premiss. Bioforsk har sju forskningssentre med omlag 450 ansatte og avdelinger over hele landet. Bioforsk heretter, benevnt som oppdragsgiver er organisert under Landbruks- og matdepartementet (LMD) som forvaltingsorgan med særskilte fullmakter.
 
Bioforsk Nord Bodø (BNB) har dyrking av marine alger som sitt arbeidsområde. BNB skal nå bygge opp nye forsøksfasiliteter i Universitetet i Nordland sine lokaler i «Styrhuset» i Mørkvedbukta, Bodø. BNB skal ha sine forsøkslokaler i underetasjen i bygget i hall 7 som tidligere har vært benyttet til kveiteoppdrett. Hallens brutto areal er på ca. 435 m². De nye arbeids/kulturrommene er på ca 150m² og skal bygges opp av isolerte «sandwich» elementvegger type Huure® isolasjonselementer for kjøle- og fryserom eller tilsvarende. Totalt veggareal er beregnet til ca 220m². Eksisterende tak og vegger skal males og i deler av de nye lablokalene skal det legges nytt gulvbelegg. Eksisterende elektriske installasjoner i hallen skal rives og det skal leveres nye elektriske installasjoner, datakabling og brannsikringsanlegg i henhold til kravspesifikasjonen.
Totalentreprisen omhandler kun bygningsmessige arbeider og elektro. Rørleggerarbeid og ventilasjonsarbeid skal delvis utføres av egne ansatte og delvis innhentes tilbud på senere.
Samtlige tilbud og alle henvendelser om konkurransen forutsettes levert via Mercell. Er du ikke bruker hos Mercell, har spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud, vær vennlig å ta kontakt med Mercell sin support på tlf 21 01 88 60.
Det anbefales at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før fristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre endringer og levere på nytt helt til tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som den endelige tilbudet. For sent innkomne tilbud vil bli avvist.
Bioforsk er forutsatt å følge så vel Offentlighetsloven som Forvaltningsloven. Dersom leverandører ønsker opplysninger unntatt offentlighet bes dette opplyst i tilbudsbrevet samtidig som det angis hvilke opplysninger som bes unntatt offentlighet. Merk:
Firmaattest skal ikke være eldre enn 12 måneder.
Skatteattest for mva skal ikke være eldre enn 6 måneder.
Skatteattest for skatt skal ikke være eldre enn 6 måneder.
HMS egenerklæring skal være underskrevet av arbeidsgiver og ansattes representant
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere