Mekaniske verksteder i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

59 Siste år
23 Siste 3 mnd
7 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/9823 Anskaffelse av hydrauliske redningsverktøy for brannbiler ved Norges brannskole

Registrert Dato: Torsdag 01. November 2012

Norges brannskole (NBSK) er den nasjonale utdanningsinstitusjonen for kommunalt brann- og feierpersonell. For mer informasjon om NBSK, se her. 
Det skal anskaffes 1-2 stk. komplette hydrauliske redningsverktøy for brannbiler ved Norges brannskole, som skal monteres på brannbil 4 og ev. brannbil 1 ved Norges brannskole. Undervisningsseksjonen foretar valg av type aggregat (elektrisk- eller bensin motor). Dette betyr at NBSK skal kunne stå fritt til å velge både type aggregat og antall redningsverktøy. 
Se nærmere beskrivelse av verktøyet i konkurransegrunnlagets Bilag 1 Kravspesifikasjon. Kravspesifikasjonen skal besvares, og det skal vedlegges dokumentasjon som verifiserer oppgitte besvarelser. Dersom noen av kravene mangler besvarelse og/eller tilhørende dokumentasjon, kan dette bli tolket som at kravet ikke oppfylles.
Anskaffelsen er omfattet av Lov om offentlige anskaffelser 16. juli 1999 nr. 69 (LOA) og forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) av 7. april 2006 nr. 402 del I. Konkurranse gjennomføres ved frivillig kunngjøring i Doffin.
For nærmere krav til det aktuelle utstyret, samt øvrige betingelser for deltakelse i konkurransen og innlevering av tilbud, se vedlagte konkurransegrunnlag og kravspesifikasjon.
Dersom noe fremstår som uklart i konkurransebetingelsene eller i kravspesifikasjonen, eller leverandørene har andre spørsmål knyttet til denne konkurransen, oppfordres det til å sende spørsmål til oppdragsgiver via kommunikasjonsmodulen i Mercell.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Mekaniske verksteder

Aggregat, Dokumentasjon, Kravspesifikasjon

Reine, Nordland

Avsluttet: Tirsdag 20. November 2012