Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vaktmester i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

201200309- V700 Rammeavtale for skjøtsel av utomhusarealer i Bergensområdet

Statsbygg region vest har som eier av byggene ansvar for ytre vedlikehold av eiendommene. Hensikten med å inngå rammeavtale for gartnertjenester for eiendommene, er å knytte til seg tilstrekkelig kapasitet og god kompetanse til konkurransedyktig pris.
Denne rammeavtalen gjelder skjøtsel av utomhus arealer. Eiendommene i Bergensområdet utgjør til sammen ca300. mål med utomhus areal. Ca halvparten av skjøtselsarbeidet vil foregå på Gamlehaugen, og på Statped avdeling Eikelund.
på eiendommene er det kontinuerlig behov for ordinært sesongmessig skjøtsel og mindre vedlikehold- og oppgraderingsarbeider. Tilbyder skal primært dekke fagfeltet med egne ansatte. Firma må kunne dokumentere en minimumsbemanning mht ansatte fagarbeidere som er tilstrekkelig for antydet oppdragsmengde.
Statsbyggs hensikt med å inngå rammeavtale for skjøtsel av utomhus, er å få tilgang til tilstrekkelig, kompetent arbeidskraft til konkurransedyktig pris
ca. 1, 5- 2 mnok pr.år.
Anbud id:
235635
  • Sted:
    Bergen, Etne Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 11. Februar 2013

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud