Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

632 Siste år
192 Siste 3 mnd
55 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013/1081 Rammeavtale for elektriske arbeider på Starum

Registrert Dato: Fredag 01. Februar 2013

Sivilforsvarets Beredskap og kompetansesenter, Oppland Sivilforsvarsdistrikt, 2850 Lena, ønsker å inngå rammeavtale på levering av elektrotjenester og materiell, for utførelse av vedlikehold og enkel rehabilitering på Oppland Sivilforsvars bygningsmasse. 
For nærmere kravspesifikasjon, se konkurransegrunnlagets pkt. 7.
Kontrakten har en varighet på to -2- år, med opsjon på forlengelse i ytterligere ett pluss ett ? 1+1 ? år.
Anskaffelsen er omfattet av Lov om offentlige anskaffelser 16. juli 1999 nr. 69 (LOA) og forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) av 7. april 2006 nr. 402 del 2. Konkurranse gjennomføres ved kunngjøring av åpen anbudskonkurranse i Doffin.
Tilbudet skal utformes på norsk og bestå av et datert og signert tilbudsbrev, som inneholder redegjørelser og beskrivelser i henhold til tildelingskriteriene i konkurransegrunnlagets pkt. 6, og leverandørens navn, adresse, kontaktperson, telefon og e-postadresse. 
DSB oppfordrer til å gi tilbud uten forbehold. Det understrekes at tilbyder har risikoen for uklarheter i eget tilbud og at uklarheter kan medføre avvisning.  Dersom forbehold tas, skal forbehold klart fremgå av tilbudsbrevet. Forbehold skal være presise og entydige, slik at DSB kan vurdere disse uten kontakt med tilbyder.
Dersom noe oppfattes som uklart eller ufullstendig i konkurransegrunnlaget, eller leverandørene har andre spørsmål til denne konkurransen, oppfordres det til å rette en henvendelse til oppdragsgiver om dette i god tid før tilbudsfristens utløp gjennom kommunikasjonsmodulen i Mercell.
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere