Webutvikling i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

237 Siste år
78 Siste 3 mnd
8 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013/13-Levering og drift av elektronisk løsning på TT- området i Møre og Romsdal

Registrert Dato: Mandag 21. Januar 2013

Møre og Romsdal fylkeskommune ved Samferdselsavdelingen, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr med dette til åpen anbudskonkurranse for inngåelse av kontrakt for levering og drift av elektronisk løsning på området for tilrettelagt transport for funksjonshemmede, heretter kalt TT- ordningen. Den elektroniske løsningen skal omfatte elektronisk betalingskort til brukerne, dataløsning/teknisk løsning som blant annet sikrer toveiskommunikasjon med drosjene, samt administrasjonstjenester, herunder oppgjør med transportørene.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
I Møre og Romsdal fylke er det i dag ca. 6.800 TT- brukere. Fylkeskommunens budsjett for TT- ordningen var i 2012 på 13. 6 millioner kroner.
Nye TT- brukere blir godkjent to ganger i året, i mai og november. Prioriterte søkere kan godkjennes som nye TT- brukere fortløpende. Prioriterte søkere er pr. i dag blinde/sterkt svaksynte og rullestolbrukere, samt søkere som flytter til Møre og Romsdal og som er godkjent som TT- bruker i fylket de flytter fra.
Saksbehandlere i kommunene håndterer søknader om godkjenning av TT- brukere basert på retningslinjer vedtatt av fylkeskommunen. Klagehåndtering skjer også i kommunene. Det er fastsatt et brukertak, dvs. hvor mange TT- brukere som maksimalt kan godkjennes i hver kommune. Det er 36 kommuner i Møre og Romsdal, og maksimalt antall TT- brukere pr kommune varierer pr dato fra 23 til 1056

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Anbudskonkurranse, Drift, Elektronisk, Transport

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Mandag 25. Februar 2013