Bemanning, Prosjektleder, Regnskap i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

250 Siste år
68 Siste 3 mnd
15 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013/1506 Leie av tre vikarer til Administrasjonsavdelingen

Registrert Dato: Torsdag 07. Februar 2013

DSB søker tre vikarer for en nærmere angitt periode og for nærmere definerte arbeidsoppgaver. 
To av vikarene skal ivareta løpende driftsoppgaver i hhv. økonomifunksjonen og regnskapsfunksjonen i Enhet for økonomi i Administrasjonsavdelingen. Vikarene skal jobbe tilsvarende 100% stilling og det forutsettes at vedkommende er fysisk til stede på hovedkontoret i DSB i hele vikarperioden.  Den tredje vikaren skal fungere som prosjektleder for et omorganiseringsprosjekt internt i Administrasjonsavdelingen i en begrenset periode på 3-4 måneder med ca 60 % stillingsandel, og det forutsettes at vedkommende er fysisk til stede i DSB i perioden.
For nærmere beskrivelse av ønsket bistand, se konkurransegrunnlagets pkt. 2.1 - 2.4.
Dersom noe fremstår som uklart eller mangelfullt beskrevet i konkurransegrunnlaget, eller leverandørene har andre spørsmål til denne konkurransen, oppfordres det å stille spørsmål om dette til oppdragsgiver i god tid innen tilbudsfristen, og senest innen 15. februar 2013 kl 15:00.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Bemanning, Prosjektleder, Regnskap

Prosjektleder

Svarstad, Vestfold

Avsluttet: Onsdag 20. Februar 2013