Webutvikling i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

220 Siste år
67 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013/19 Publikumsinformasjonssystem

Registrert Dato: Tirsdag 26. Mars 2013

Møre og Romsdal fylkeskommune og Statens vegvesen Region midt (heretter benevnt som Oppdragsgiver), inviterer med dette levererandører til å søke om å gi tilbud i konkurranse om å levere et publikumsinformasjonssystem i sanntid for ferje og kollektivtrafikk i Møre og Romsdal. Kontraktspart vil være Møre og Romsdal fylkeskommune.
Utvelgelse av tilbydere
På bakgrunn av søkernes forespørsler om deltakelse i konkurransen, foretas en utvelgelse basert på kvalifikasjonsgrunnlaget.
Minimum tre og maksimum fem av de best kvalifiserte leverandørene vil bli invitert til å levere tilbud. Fremlagt dokumentasjon danner grunnlag for oppdragsgivers vurdering av om leverandøren er kvalifisert til den videre konkurranse. Samtlige kvalifikasjonskrav er minimumskrav som må oppfylles. Besvarelsene i punkt 4.3.3 danner grunnlaget for utvelgelsen forutsatt at minimumskravene er oppfylt.
Oppdragsgiver vil benytte et poengsystem for å vurdere innlevert dokumentasjon under punkt 4.3.3 og vil evaluere tilbydernes besvarelse mot hverandre. Poengsystemet som benyttes vil være på en skala fra 0 til 10, hvor 10 er best. Beste besvarelse innenfor hvert delkrav får 10 poeng mens de øvrige besvarelsene får poeng relativt i forhold til beste besvarelse. De tre til fem leverandører med høyest poengsum på sine besvarelser vil bli invitert til å levere tilbud.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Dokumentasjon, Leverandører

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Onsdag 24. April 2013