Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

2013/19 Publikumsinformasjonssystem

Møre og Romsdal fylkeskommune og Statens vegvesen Region midt (heretter benevnt som Oppdragsgiver), inviterer med dette levererandører til å søke om å gi tilbud i konkurranse om å levere et publikumsinformasjonssystem i sanntid for ferje og kollektivtrafikk i møre og Romsdal. Kontraktspart vil være møre og Romsdal fylkeskommune.
Utvelgelse av tilbydere
på bakgrunn av søkernes forespørsler om deltakelse i konkurransen, foretas en utvelgelse basert på kvalifikasjonsgrunnlaget.
Minimum tre og maksimum fem av de best kvalifiserte leverandørene vil bli invitert til å levere tilbud. Fremlagt dokumentasjon danner grunnlag for oppdragsgivers vurdering av om leverandøren er kvalifisert til den videre konkurranse. Samtlige kvalifikasjonskrav er minimumskrav som må oppfylles. Besvarelsene i punkt 4. 3. 3 danner grunnlaget for utvelgelsen forutsatt at minimumskravene er oppfylt.
Oppdragsgiver vil benytte et poengsystem for å vurdere innlevert dokumentasjon under punkt 4. 3. 3 og vil evaluere tilbydernes besvarelse mot hverandre. Poengsystemet som benyttes vil være på en skala fra 0 til 10, hvor 10 er best. Beste besvarelse innenfor hvert delkrav får 10 poeng mens de øvrige besvarelsene får poeng relativt i forhold til beste besvarelse. De tre til fem leverandører med høyest poengsum på sine besvarelser vil bli invitert til å levere tilbud.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
242306
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 26. Mars 2013