Webutvikling i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

227 Siste år
59 Siste 3 mnd
14 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013/202 Rammeavtale for konsulenttjenester IKT

Registrert Dato: Onsdag 16. Januar 2013

Anskaffelsens formål og omfang:
Formålet med anskaffelsen er å inngå en rammeavtale med inntil tre leverandører for levering av konsulenttjenester på IKT- områder for DSBs interne dataportefølje innen alle fagområder. Avtalen skal understøtte DSBs behov for kompetanse rundt drift, vedlikehold, redesign og utvikling av egne løsninger for forvaltningsområdet.
Forenklet oversikt over DSB portefølje:
MS-Server 2008 og 2012 basert på HP-servermiljø
MS-Sql 2005 og 2012
.Net
Java
Epi (Rammeavtale med EpiNova)
Hyper-V
Office-maler
Outsourcede systemer som CIM, Agresso, SAP, Webcruiter etc.
Windows7- klienter
Kontraktsperiode og kontraktsform:
Rammeavtalen vil bli inngått for en periode på 2 år, med opsjon for forlengelse 1 + 1 år i totalt 4 år. Avtalen trer i kraft fra signeringstidspunkt.
Rammeavtalen vil bestå av dokumentene angitt i Bilag 2 Rammeavtaledokument punkt 3.
Tildeling:
Rammeavtale inngås med de tre tilbudene som anses å være de tre økonomisk mest fordelaktige basert på vurdering av forventet leveransekvalitet og pris.
Avrop:
Avrop på denne avtalen gjøres etter "ABC-prinsippet" for enkeltavrop innen de forskjellige fagområdene og vil følge anskaffelsesforskriftens § 15-3, 1. og 2. ledd.
Dette betyr at de tre leverandørene rangeres etter tildelingskriteriene satt i den opprinnelige konkurransen. Leverandørene vil, basert på dette, oppnå status som hhv A-leverandør, B-leverandør og C-leverandør.
Rekkefølgen disse leverandørene oppnår vil siden ligge til grunn når oppdragsgiver bestiller oppdrag. Dette betyr at A- leverandør har førsteprioritet på oppdrag. Dersom A- leverandør ikke kan levere i henhold til kapasitet, går henvendelsen til B- leverandør osv.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Rammeavtale for konsulenttjenester på Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskaps IKT-områder som ikke er dekket av andre avtaler for justissektoren. Detaljert beskrivelse av de etterspurte fagområdene finnes i kravspesifikasjonen.
Avtalen gjelder i 2 år, med mulig forlengelse i 1+1 år. Maksimal total avtalelengde er 4 år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Drift, Konsulenttjenester, Leverandør, Leverandører, Rammeavtale, Vedlikehold

Svarstad, Vestfold

Avsluttet: Mandag 25. Februar 2013