Møbelsnekker i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

22 Siste år
9 Siste 3 mnd
3 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013/2107 Etablering av rammeavtale for levering av kontormøbler

Registrert Dato: Onsdag 27. Februar 2013

DSB, heretter kalt Oppdragsgiver, inviterer med dette til konkurranse om kontrakt.
Formålet med anskaffelsen er å inngå en rammeavtale med én leverandør, for levering av kontormøbler til hele virksomheten DSB, se Vedlegg 1 Adresseliste.
Med kontormøbler forstås bl.a. bord og stoler, hyller og reoler, sofaer og skjermvegger til bruk på kontorer og i kontorlandskap, i tillegg til annet som man naturlig kan knytte til innredning av kontorer, kontorlandskap, møterom og sosiale soner i et kontorbygg.
I løpet av 2. kvartal 2013 skal DSB utvide sin kontorkapasitet i Tønsberg i Rambergveien 9 og med nye lokaler i Rambergv. 3. I den forbindelse vil det bli behov for å innrede 20-30 kontorer, i tillegg til møte- og spiserom.
Det vil bli avholdt befaring med oppmøte i DSBs lokaler i Rambergveien 9 3115 Tønsberg onsdag 13. mars kl. 12:00.
Rammeavtalen vil bli inngått for en periode på ett? 1? år med, med mulighet for forlengelse i ytterligere tre ? 3 ? år med ett -1- år ad gangen.
For nærmere beskrivelse av betingelser for deltakelse i kokurransen, og innholdet i avtalen, se det vedlagte konkurransegrunnlaget med tilhørende vedlegg. Vi gjør særskilt oppmerksom på at minstekravene som angitt i Mercell skal besvares, og vil inngå som en del av kontrakten.
Tilbyderen oppfordres til å ta kontakt med Oppdragsgiver i god tid før tilbudsfristen utløp dersom han finner at konkurransegrunnlaget inneholder uklarheter, mangelfull informasjon eller forhold som tilbyderen ikke kan akseptere, slik at oppdragsgiver får mulighet til å vurdere om konkurransegrunnlaget bør presiseres, utdypes eller endres.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Møbelsnekker

Befaring, Innredning, Kontorer, Kontorlandskap, Leverandør, Rammeavtale, Reoler, Utløp

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Mandag 15. April 2013