Advokat, Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Prosjektleder i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

501 Siste år
168 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013/2242 Etablering av rammeavtale for konsulenttjenester innenfor DSBs strategiske områder

Registrert Dato: Torsdag 25. April 2013

DSB skal inngå en rammeavtale om konsulenttjenester innenfor direktoratets strategiske områder, og inviterer med dette til kvalifikasjon for deltakelse i konkurranse om avtalen.
Det skal inngås avtale med inntil 5 leverandører innenfor hvert strategi/- kompetanseområde, og tildeling av oppdrag vil skje via en minikonkurranse mellom de leverandørene som er valgt ut for det enkelte strategi- og kompetanseområde.
Prekvalifiseringen er omfattet av lov om offentlige anskaffelser 16. juli 1999 nr. 69 (LOA) og forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) av 7. april 2006 nr. 406 del I og III, etter bestemmelsene for gjennomføring av begrenset anbudskonkurranse.
Leverandørene skal kun levere kvalifikasjonsanmodning, og angi i Bilag 1 Strategiområder og kompetansematrise, hvilke strategi- og kompetanseområder kvalifikasjonsanmodningen gjelder.
På bakgrunn av kvalifikasjonsanmodningene, vil Oppdragsgiver prekvalifisere inntil 5 leverandører innenfor hvert strategi- og kompetanseområde, som i sin tur inviteres til å innlevere tilbud innenfor de strategi- og kompetanseområder som de er prekvalifisert til. Grunnlaget for kvalifikasjon og regler for utvelgelse er beskrevet i pkt. 6 i vedlagte kvalifikasjonsgrunnlag.
Med bakgrunn i tildelingskriterier i tilbudsinvitasjonen, vil det deretter inngås avtale med inntil 5 leverandører innenfor hvert strategi- og kompetanseområde.
Det vil bli avholdt et informasjonsmøte for alle interessert leverandører ved DSBS hovedkontor i Tønsberg 2. mai 2013. Se nærmere om dette i kvalifikasjonsgrunnlagets pkt. 5.2.
Dersom noe fremstår som uklart i kvalifikasjonsgrunnlaget, eller leverandørene har spørsmål i anledning denne konkurransen, oppfordres det til å ta kontakt med oppdragsgiver i god tid før fristen for innlevering av kvalifikasjonsanmodning utløper.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Advokat, Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Prosjektleder

Konsulenttjenester, Leverandører, Rammeavtale

Svarstad, Vestfold

Avsluttet: Fredag 24. Mai 2013