Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Regnskap i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

2013/4214 Konsulentbistand for gjennomføring av en samfunnsøkonomisk analyse

Formålet med avtalen er å dekke Oppdragsivers behov for å få gjennomført en samfunnsøkonomisk analyse av forslag til tiltak om færre og større 110- regioner. Analysen skal utarbeides i form av en oversiktlig skriftlig rapport med et kort sammendrag. Leverandøren skal presentere den endelige rapporten ved overlevering 23. August 2013.
For nærmere beskrivelse av oppdraget, se konkurransegrunnlagets pkt. 7.
Avtalen trer i kraft så snart den er signert av begge parter, og endelig rapport skal foreligge senest 23. August 2013. i tillegg omfatter kontrakten en ensidig opsjon for Oppdragsgiver på ytterligere bistand, i den grad dette følger som en naturlig konsekvens av dette oppdraget, innenfor en periode på 12 måneder fra kontraktssignering.
Dersom noe fremstår som uklart, eller leverandøren for øvrig har spørsmål til Oppdragsgiver, oppfordres det til å ta kontakt via kommunikasjonsmodulen i Mercell før tilbudsfristen utløper.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
247143
  • Sted:
    Drammen, Horten Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Færder  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 25. April 2013
Er du interessert i dette oppdraget?