Regnskap i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

32 Siste år
8 Siste 3 mnd
2 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013/4214 Konsulentbistand for gjennomføring av en samfunnsøkonomisk analyse

Registrert Dato: Torsdag 25. April 2013

Formålet med avtalen er å dekke Oppdragsivers behov for å få gjennomført en samfunnsøkonomisk analyse av forslag til tiltak om færre og større 110- regioner. Analysen skal utarbeides i form av en oversiktlig skriftlig rapport med et kort sammendrag. Leverandøren skal presentere den endelige rapporten ved overlevering 23. august 2013.
For nærmere beskrivelse av oppdraget, se konkurransegrunnlagets pkt. 7.
Avtalen trer i kraft så snart den er signert av begge parter, og endelig rapport skal foreligge senest 23. august 2013. I tillegg omfatter kontrakten en ensidig opsjon for Oppdragsgiver på ytterligere bistand, i den grad dette følger som en naturlig konsekvens av dette oppdraget, innenfor en periode på 12 måneder fra kontraktssignering.
Dersom noe fremstår som uklart, eller leverandøren for øvrig har spørsmål til Oppdragsgiver, oppfordres det til å ta kontakt via kommunikasjonsmodulen i Mercell før tilbudsfristen utløper.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Regnskap

Analyse

Svarstad, Vestfold

Avsluttet: Tirsdag 21. Mai 2013