Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maler, Møbelsnekker, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6944 Siste år
2276 Siste 3 mnd
580 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013-6291 Domus Medica Innvendige arbeider med belysning

Registrert Dato: Torsdag 16. Mai 2013

Det blir etablert ny hovedinngang til Domus Medica. Den flyttes fra vestsiden til nordsiden ved auditoriet i anleggets nordvestre hjørne. Vindfanget på vestsiden blir demontert og erstattet av ny rømningsdør i glass. Dette leveres av annen entreprenør.
I forbindelse med den nye hovedinngangen skal det etableres et inngangstorg med en mer representativ resepsjon med nye skranke og skilting. Studentinfosenteret skal også få en mer eksponert plassering. I forbindelse med disse funksjonene skal det ryddes opp slik at det blir et inngangstorg med et lysende hovedskilt for anlegget, nye PC-plasser, studentoppslagstavler og et vrimleområde med faste og løse sittemøbler.
Det skal rives en del innvendige vegger, og noen himlinger må demonteres, justeres, fornyes og delvis remonteres. Noen dører skal demonteres og remonteres, og det skal også leveres nye dører med beslag i utførelse mest mulig lik eksisterende dører. Nye vegger skal bygges og overflatebehandles. En del gulvbelegg skal rives og fornyes. Det skal også gjøres en del elektrotekniske arbeider, som ny belysning, datakabling o.a.
Det avholdes tilbudsbefaring: Mandag 27.05.2013 kl. 09:30. Oppmøte ved Domus Medica, varemottaket. Se veibeskrivelse: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere