Webutvikling i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

187 Siste år
47 Siste 3 mnd
6 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013 - Webløsning til spørretjenesten Klara Klok

Registrert Dato: Tirsdag 12. Mars 2013

Om oppdragsgiver
Nordland fylkeskommune (heretter kalt oppdragsgiver), er eier og driftsansvarlig for helsenettjenesten Klara Klok, som er lokalisert under UNG i Nordland. Tjenesten finansieres av Helsedirektoratet. UNG i Nordland innehar konsesjon fra Datatilsynet for driften av nettstedet.
Nærmere om spørretjenesten
Klara Klok er en nasjonal helsenettjeneste hvor ungdom mellom 10-23 år anonymt kan stille spørsmål og få svar fra fagpersoner. Et fagpanel bestående av leger, helsesøstre, psykologer, og andre svarer på spørsmål om helse, relasjoner, sex og rus. Hensikten med tjenesten er å gi god informasjon og veiledning, uavhengig av kjønn, alder, bosted, etnisk tilhørighet og funksjonsnivå. Spørsmål og svar publiseres på nettet, tilgjengelig både for den som stilte spørsmålet og andre som besøker nettstedet. Over tid har dermed tjenesten blitt en stor informasjonsbase for søk etter helseinformasjon.
2012 hadde Klara Klok (*** Linken er fjernet *** ca 4,5 millioner besøk. 2,1 % av de som besøker siden stiller egne spørsmål ? det kom inn 96 465 spørsmål i løpet av året.
Per i dag er det fire stillinger som administrerer alle spørsmål og svar, og 45 fagpersoner som svarer på spørsmålene. Administrasjonen gjennomgår alle innkommende spørsmål til Klara Klok, utfører eventuelle redigeringer for å ivareta personvernet og delegerer deretter spørsmålene til fagpanelet. Noen spørsmål blir også publisert direkte av administrasjonen. Innkommende svar fra fagpanelet gjennomgås og kvalitetssikres, før spørsmål og svar publiseres på nettstedet.
Behov for ny webløsning, hosting og grafisk design med tilhørende vedlikehold
På bakgrunn av en undersøkelse av Klara- Klok utført av NOVA høsten 2011, kom det frem at Klara Klok har forbedringspotensiale på noen punkter. En bedre søkefunksjon og mer og bedre organisert elementær helseinformasjon vil kunne gjøre Klara Klok mer brukervennlig. Ved hjelp av en oppgradering vil tjenestens aktualitet og kvalitet kunne videreføres og komme stadig nye ungdomsgenerasjoner til gode. (*** Linken er fjernet *** Det er på denne bakgrunn Nordland fylkeskommune inviterer til anbudskonkurranse om ny webløsning, hosting og grafisk design for spørretjenesten Klara-Klok.
Konkurransen gjelder kjøp og vedlikehold av ny webløsning, hosting og grafisk design. Det vil bli inngått kontrakt med en og samme tilbyder, hvor det tegnes en kjøpsavtale og en vedlikeholdsavtale basert på vilkårene statens standardavtaler. Videre vil det bli inngått en databehandleravtale i henhold til datatilsynets krav.
Se nærmere om de kontraktsrettslige vilkår for anskaffelsen i minimumskravene angitt i Mercell, samt vedlagte kontraktsbestemmelser i statens standardavtale for kjøp (den lille kjøpsavtalen) og statens standardavtale for vedlikehold (den lille vedlikeholdsavtalen).
Konkurranseformen som er benyttet er åpen anbudskonkurranse, det vil si at det ikke er anledning til å forhandle med tilbyderne. Jf. forskriftens del I og II.
For mer informasjon om oppdragsgiver, se; *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** />Avtalene trer i kraft fra det tidspunkt de er signert (oppstartsdato) og gjelder i 1 (ett) år, og fornyesderetter automatisk for 1 (ett) år om gangen.
Partene har gjensidig rett til å si opp avtalen med 3 (tre)måneders skriftlig varsel før utløpet av hver ett-års periode. Leverandøren kanlikevel ikke si opp avtalen i den første tre-års perioden.
Det tas forbehold om finansiering. Finansiering for drift avKlara Klok søkes hos Helsedirektoratet på årlig basis, mens Nordlandfylkeskommune står som eier av tjenesten. Vi har vært i drift siden 2002.
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Se punkt II.1.3 i dette kunngjøringsskjema for nærmere informasjon om kontraktens mengde eller omfang, samt kontraktens varighet

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere