Transport i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

379 Siste år
122 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2013018113 Landtransport

Registrert Dato: Fredag 24. Mai 2013

Formålet med denne anskaffelsen er at Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) skal ivareta transporttjenesten i Forsvaret. FLO skal sørge for at denne transportavtalen er tilgjengelig for å tilfredsstille Forsvarets behov. I mangel på tilstrekkelig kapasitet i organisasjonen for utførelse av transportoppdrag er FLO avhengig av rammeavtale(-r) med sivil(-e) firma(-er).
Forsvarets transportbehov endres etter aktivitetsnivå og hvor virksomheten er engasjert. Aktivitetsnivå vil kunne variere fra et år til et annet. Samtidig er det kjent at Forsvarets organisering og fysiske struktur endrer seg til tider. Dette innebærer at fremtidig volum og trafikkstrømmer og rutenett kan endres i forhold til situasjon.
Formål, omfang og varighet
Dette er to konkurranser. Konkurranse A er på:
STYKKGODS OG PARTIGODS (PG&SG)
TRANSPORT PÅ BESTILTE KJØRETØYER
TRANSPORT AV ATTRAKTIVE VÅPEN OG AMMUNISJONSARTIKLER (AVA)
SPESIALTRANSPORTER
KRANARBEID OG KJØRING MED KRAN
Og en konkurranse B er på:
TRANSPORT AV DRIVSTOFF
Tilbudsgiver kan gi tilbud på enten konkurranse A eller B, eller A og B. Tilbud på konkurranse A eller B, eller A og B må dekke hele behovet, ref. Vedlegg A ? Leveringsomfang.
Grunnlaget for omfanget av disse transportene er data og erfaringer som er samlet inn og analysert for Forsvaret. Dette omfatter både transport som er gjennomført i Forsvarets egen transportorganisasjon, og transport som ble og er dekket ved kontraktsinngåelser fra eksterne leverandører. Forsvarets behov innenlands er mellom Sør og Nord, Øst og Vest og distribusjons til og fra Forsvarets knutepunkter og til brukende avdelinger.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Leverandører, Transport, Transportoppdrag

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Mandag 19. August 2013