Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Stålarbeider i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

2017 Øvingsfartøy til Meløy videregående skole

Meløy videregående skole har siden 1995 drevet opplæring i fiske og fangst, samt fiskeskippere på nivå dekksoffiser kl. 5. Siden 2014 er det også gitt opplæring i matrosfaget. Med fagbrev i fiske og fangst vil kursene gi elever mulighet til å søke opptak og gjennomføre teknisk fagskole i nautiske fag. Dette gir verdifull kompetanse for fiskerinæringen i fylket, samtidig som elevene får grunnlag for videreutdanning. Et fartøy med nødvendig oppdatert instrumentering, vil gi våre elever en moderne læringsarena også for den nautiske delen av opplæringen.
Fartøyet skal primært operere i fjord- og kystområdene i Nordland fylke. Imidlertid vil hele den nordnorske kystlinjen til tider være aktuelt som operasjonsområde. i deler av året vil fartøyet også kunne benyttes av andre eller leies ut til aktører som f. Eks. Forskning, føring av levende fisk, servicefartøy i akvakultur og miljøundersøkelser. Et nytt moderne skolefartøy vil ha stor betydning for rekrutteringen til fiskeryrket i Nordland.
Anskaffelsesprosedyre gjennomføres i henhold til lov om offentlige anskaffelser og forskrift om offentlige anskaffelser. Kontraktstildeling vil bli foretatt etter prosedyren konkurranse med forhandling.
Denne konkurransen innledes med en kvalifiseringsfase. Bare de tilbyderne som oppfyller kvalifikasjonskravene og har blitt invitert vil få anledning til å levere tilbud i neste fase.
Oppdragsgiver planlegger å invitere fem leverandører til å gi tilbud Dersom flere enn fem kvalifiserte leverandører leverer forespørsel om deltakelse til konkurransen vil oppdragsgiver velge ut blant disse leverandørene på grunnlag av utvelgelseskriteriene (pkt. 5).
Alle inviterte tilbud vil bli evaluert, de tre beste tilbudene vil bli invitert til forhandlinger. Etter forhandlingene og endelig tilbud er mottatt foretas slutt evalueringen basert på tildelingskriteriene og kontrakt tildeles. Det gjøres oppmerksom på at tilbud som inneholder vesentlige avvik fra anskaffelsesdokumentene skal avvises etter forskrift om offentlige anskaffelser. En slik avvisning vil utelukke mulighet for å få forhandle om sitt tilbud.
Tilbudene som leveres i konkurransen må basere seg på konseptet som er levert i kvalifiseringsfasen.
Prosjektet har et budsjett på nok 46 500 000 for basisutgave og 5 000 000 i tillegg på opsjon på ekstra miljøtiltak eks. Mva.
Anbud id:
468504
  • Sted:
    Meløy
  • Registrert:
    Lørdag 27. Mai 2017