Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Bedriftsrådgivning i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

2017-10 Prosessdriver for organisasjonsutviklingsprosess innen eiendomsstrategi

For å sikre et entydigansvar for eiendomsforvaltningen har fylkesrådmannen, i henhold til sinstyringsrett, samlet dette til ByVe. Det innebærer at all forvaltning(administrasjon, forsikring, eiendomsoppfølging osv), drift (vaktmester), vedlikehold (reparasjoner) og utvikling (utbygging/ombygging) er ansvarsmessig lagt til ByVe. Personalansvaret for byggdrifterne (vaktmesterne) skal flyttesfra skolene til ByVe, mens både personal- og utførelsesansvar for renhold fortsatt ligger til rektor på den enkelte skole.
målet med ou-prosessen å endre organisasjonen inklusive kompetansekartlegging, tilsettinger og omplasseringer i henhold til målene og tiltakene i eiendomsstrategien. Videre å utarbeide nødvendige instrukser og rutiner for de tilsatt. Det er en forutsetting at hver enkelt skole fortsatt skal ha minst en driftsansvarliglokalisert til skolen.
Anbud id:
488065
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 22. September 2017