Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Bedriftsrådgivning i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

2017-19 Sammenslåing Sunm. museum og Kulturkvartalet


Frem til starten på 2000-talet var det 22 museumsenheter i møre og Romsdal som hadde offentlige driftstilskudd. Som følge av den nasjonale museumsreformen, har museene i møre og Romsdal gått igjennom en omfattende endring i struktur og organisasjon. Per i dag er det 5 museumsenheter i møre og Romsdal som har nasjonale og/eller regionale driftsstilskudd.
Stiftelsen Kulturkvartalet har to avdelinger; kube og Jugendstilsenteret. Museet har 6, 8 årsverk og holder til i Ålesund sentrum. Stiftinga Sunnmøre museum har 31, 6 årsverk og består av 12 avdelinger, hvorav de to største er i Ålesund. Organisasjonsformen er desentralisert, med sentraladministrasjonen i Ålesund og bemanning ved de fleste avdelinger.
For å lede konsolideringsarbeidet med sammenslåing av disse to virksomhetene skal fylkeskommunen nå hente inn en prosjekt- og prosessrettleder.
Anbud id:
456988
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Lørdag 18. Mars 2017