Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2018-543 Rammeavtale om videreutvikling og vedlikehold og forvaltning for Stortingets publiseringsløsninger_Ny utlysning

Løveporten, #URL0# og #URL1# er Stortingets digitale kommunikasjonsløsninger. Godt vedlikehold, god forvaltning, samt videreutvikling av Stortingets digitale kommunikasjonsløsninger er helt nødvendig for å sikre Stortingets samfunnsoppdrag. Ansvaret for å vedlikeholde, forvalte og videreutvikleløsningen settes ut til en ekstern partner. Stortinget har outsourcet dette arbeidet i en årrekke og velger å videreføre dette i henhold til sin sourcingstrategi.
Det er avgjørende for Stortinget å etablere en avtale med en leverandør som har erfaring fra utvikling, service- og vedlikehold fra lignende løsninger, samt overtakelse av slike løsninger. Stortinget ønsker at de ressurser som tilbys under denne rammeavtalen skal utgjøre et fast team som skal reflektere den nødvendige kompetansen og erfaringen som best mulig oppnår Stortingets behov og ønske om effektivisering av ressursbruk. Stortinget ønsker et dynamisk team med solid kompetansebredde og hvor teamets kunnskap og erfaring supplerer hverandre godt.
Stortingets nettsider og intranett er utviklet i EpiServer. Det er både økonomiske og forvaltningsmessige grunner for at det er hensiktsmessig å bygge videre på løsningene som allerede er utviklet. Det er i styret for it-porteføljen besluttet at Stortingets administrasjon skal sikre videre forvaltning og videreutvikling av både nettstedet og intranettet gjennom én avtale med én leverandør som har kompetanse på EpiServer.
i dag har administrasjonen to avtaler om vedlikehold, forvaltning og videreutvikling med krav om kompetanse på Episerver. Én avtale med en leverandør for #URL2# og #URL1# (Creuna), og en annen leverandør for intranettet (Making Waves). Dette slås nå sammen til en rammeavtale for alle løsningene der Episerver benyttes. løsningene er godt dokumentert og det er også avtalemessig lagt til rette for at en ny leverandør skal kunne overtaavtalen.
Anbud id:
530941
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 20. Juni 2018

Lignende oppdrag i Oslo

1 anbud
  • Flytte webside
    Ønsker hjelp til å flytte webside, har filene på Dropbox. De skal installeres på fastname web hotell
    • Oslo
    • Tirsdag 2. April 2024
    • IT/Web og Support