Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Solskjerming i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2019/193 Parallell rammeavtale om levering av gardiner og solavskjerming

Stortinget skal inngå parallell rammeavtale med leverandører som kan levere produkter (gardiner, innvendig solavskjerming og tilhørende utstyr) av solid, men nøktern standard, høy teknisk og funksjonell kvalitet, tidløs design og produkter som er enkle å vedlikeholde.
Anskaffelsen har som formål å etablere en parallell rammeavtale med tre leverandører som dekker Stortingets behov for supplering av gardiner og evt. Andre innvendige solskjermingsprodukter til Stortingets bygningsmasse, herunder Stortingsbygningen, stortingskvartalet og evt. Andre kontorlokaliteter som tilkommer i rammeavtaleperioden.
i tillegg vil kontrakten omfatte levering av gardiner og solavskjermingsprodukter til Stortingets pendlerleiligheter, p. t. 147 leiligheter beliggende sentralt i Oslo.
Stortinget forbeholder seg retten til å kunngjøre separate konkurranser på leveranser til større nybygg og ombygninger om prosjektets art eller størrelse tilsier at dette er mest hensiktsmessig.
For ytterligere informasjon om anskaffelsens innhold vises det til del 2 bilag 1.
Stortinget planlegger å inngå parallelle rammeavtaler med tre leverandører.
Avrop med verdi inntil kr. 100 000, - ekskl. Mva vil skje til leverandøren som er best rangert inn i rammeavtalen. Avrop med estimert verdi over kr. 100 000, - vil skje ved minikonkurranse mellom rammeavtaleleverandørene.
Anbud id:
573860
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 21. Mars 2019

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud