Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2020-15 Leverandør av strategisk og operativ kommunikasjonsrådgivning

Fjellinjen har behov for å styrke sin kapasitet og kompetanse på kommunikasjonstjenester, som støtte til vår kommunikasjonssjef.
Det skal inngås en rammeavtale for leveranse av kommunikasjonstjenester. Avtalen skal ha en varighet på to år med opsjon for forlengelse på ett + ett år.
Fjellinjen etterspør ressurser som kan jobbe strategisk og operativt i grensesnittet mellom kundeservicekanalene og forretningsutvikling, og med generell rådgivning innenfor kommunikasjonsfaget. Vi trenger en samarbeidspartner med bred erfaring fra kommunikasjonsfaglig arbeid, internt og eksternt.
rådgiverne som tilbys skal jobbe med kommunikasjonssjef og ledelsen og må være mål- og resultatbevisste. Det er viktig å kunne fremstille kompliserte saker på en enkel og forståelig måte både på norsk og engelsk. Tilbyderen må ha en god forståelse av Fjellinjens oppdrag og rolle i samfunnet.
Tjenestene befinner seg innenfor disse områdene:
- Kundekommunikasjon i digitale kanaler som nettside, sosiale medier
- Proaktiv og reaktiv mediehåndtering
- Intern kulturbygging og ekstern omdømmebygging
- Digitale flater og web-kommunikasjon
- Årsrapport
- Internkommunikasjon: ansatte, eiere og styret
- Utvikling av kommunikasjonsplaner og strategierDet skal tilbys en fast kommunikasjonsrådgiver, som med mindre annet blir avtalt ifm. Det enkelte avrop skal være den som faktisk utfører oppdrag under avtalen. i tillegg skal det tilbys en alternativ rådgiver som er forutsatt å erstatte den tilbudte rådgiveren dersom vedkommende ikke kan utføre oppdraget som følge av sykdom, fratredelse eller andre forhold som leverandøren selv ikke råder over.
Kontrakten er en rammeavtale honorert etter medgått tid. Avtaleverdien er usikker, men det vil erfaringsvis kunne dreie seg om kjøp i størrelsesorden nok 400. 000, - pr. år. (eks mva.) Avtalen vil ha en totalramme på inntil nok. 2. 000. 000, -Det understrekes at avtaleverdien er på ingen måte er forpliktende for oppdragsgiver.
Anbud id:
680204
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 5. November 2020