Elektriker, Entreprenør, Webutvikling i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3158 Siste år
1656 Siste 3 mnd
154 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

20200006 Kjøpsavtale, rammeavtale og vedlikeholdsavtale - nettverksinfrastruktur for aksessnett

Registrert Dato: Torsdag 20. Februar 2020

Konkurransen gjelder følgende tre sidestilte avtaler:
• Kjøpsavtale: Kjøpsavtale mellom Kunden og Leverandøren, inngått på samme tidspunkt som Rammeavtalen og Vedlikeholdsavtalen, som fastsetter vilkår for Leveransen.
• Rammeavtale: Rammeavtale mellom Kunden og Leverandøren, inngått på samme tidspunkt som Kjøpsavtalen og Vedlikeholdsavtalen, som fastsetter vilkår for avrop av spesifiserte varer og tjenesteytelser til Kundens Nettverksinfrastruktur.
• Vedlikeholdsavtale: Tjenesteavtale mellom Kunden og Leverandøren, inngått på samme tidspunkt som Kjøpsavtalen og Rammeavtalen, vedrørende nærmere definerte, løpende vedlikeholdsytelser relatert til Kundens eksisterende Nettverksinfrastruktur for aksessnett og de utvidelser som tilkommer denne i kraft av Avropskontrakter.
Kjøpsavtalen, Rammeavtalen og Vedlikeholdsavtalen skal inngås mellom oppdragsgiver og én og samme juridiske person.
Rammeavtalens varighet er 2 år med mulighet til forlengelse 2 ganger med ett år av gangen. Avtalens maksimale varighet er følgelig 4 år.
Vedlikeholdsavtalens varighet er 2 år med mulighet til forlengelse 4 ganger med ett år av gangen. Avtalens maksimale varighet er følgelig 6 år.
Kjøpsavtalens varighet er spesifisert i SSA-K bilag 4.
Omfanget av avtalene estimeres til å ligge mellom 25-75 MNOK i investeringsbehov. Totalt omfang anslås til ikke å overstige 120 MNOK i kontraktsperioden. Det er vanskelig å anslå fremtidig uttak på avtalen og verdien kan derfor bli høyere eller lavere enn estimatet.


Referansenummer:  2020/577

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift