Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

20200006 Kjøpsavtale, rammeavtale og vedlikeholdsavtale - nettverksinfrastruktur for aksessnett_

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

20200006 Kjøpsavtale, rammeavtale og vedlikeholdsavtale - nettverksinfrastruktur for aksessnett_

Konkurransen gjelder følgende tre sidestilte avtaler:
• Kjøpsavtale: Kjøpsavtale mellom Kunden og Leverandøren, inngått på samme tidspunkt som Rammeavtalen og Vedlikeholdsavtalen, som fastsetter vilkår for Leveransen.
• Rammeavtale: Rammeavtale mellom Kunden og Leverandøren, inngått på samme tidspunkt som Kjøpsavtalen og Vedlikeholdsavtalen, som fastsetter vilkår for avrop av spesifiserte varer og tjenesteytelser til Kundens Nettverksinfrastruktur.
• Vedlikeholdsavtale: Tjenesteavtale mellom Kunden og Leverandøren, inngått på samme tidspunkt som Kjøpsavtalen og Rammeavtalen, vedrørende nærmere definerte, løpende vedlikeholdsytelser relatert til Kundens eksisterende Nettverksinfrastruktur for aksessnett og de utvidelser som tilkommer denne i kraft av Avropskontrakter.
Kjøpsavtalen, Rammeavtalen og Vedlikeholdsavtalen skal inngås mellom oppdragsgiver og én og samme juridiske person.
Rammeavtalens varighet er 2 år med mulighet til forlengelse 2 ganger med ett år av gangen. Avtalens maksimale varighet er følgelig 4 år.
Vedlikeholdsavtalens varighet er 2 år med mulighet til forlengelse 4 ganger med ett år av gangen. Avtalens maksimale varighet er følgelig 6 år.
Kjøpsavtalens varighet er spesifisert i ssa-k bilag 4.
Omfanget av avtalene estimeres til å ligge mellom 25-75 mnok i investeringsbehov. Totalt omfang anslås til ikke å overstige 120 mnok i kontraktsperioden. Det er vanskelig å anslå fremtidig uttak på avtalen og verdien kan derfor bli høyere eller lavere enn estimatet.
Anbud id:
734178
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 25. Juni 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud