Elektriker, Entreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2069 Siste år
1526 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2021-05 2021-05 Innkrevingsutstyr for bompengeinnkreving i Norge

Registrert Dato: Søndag 28. Februar 2021

Statens vegvesen har gitt de regionale bompengeselskapene i Norge (Ferde, Fjellinjen, Vegfinans, Vegamot og Bomselskapet Nord) ansvaret for anskaffelse og drift av innkrevingsutstyr for bompengeinnkreving.
De regionale bompengeselskapene har som en del av overføringen av ansvaret, gjort en revisjon av innkjøpsdokumentene for innkrevingsutstyr. De reviderte innkjøpsdokumentene annonsers nå for markedsinnspill for justeringer og forbedringer.
Innkrevingsutstyret for de 5 regionale bompengeselskapene  skal inneholde utstyr og programvare for bompengeinnkreving. Innkrevingsutstyret inneholder utstyr for bompengeinnkreving, samt en rekke grensesnitt og programvare for rapportering, etc.
Formålet med denne markedsdialogen er å avklare innkjøpsdokumentene, inkludert kontrakt, krav, etc.
Innkjøpsdokumentene skal være i tråd med tilgjengelige standardløsninger, omfang, leverandørenes anbefalte leveringsmodell og anbefalinger for hvordan leverandøren skal organisere sin del av prosjektet basert på erfaringer fra andre kunder.
Kontraktsstrategien er at en standardløsning skal anskaffes i fremtidige prosjekter med tilhørende implementeringsprosjekt og vedlikehold/videreutvikling. Kunden ønsker å få tilbakemelding på de reviderte innkjøpsdokumentene for å optimalisere fremtidige anskaffelser.
Dokumenter er annonsert for markedsinnspill for justeringer og forbedringer. Leverandører bestemmer hvor mye eller hvor lite tilbakemelding som vil bli gitt. Tilbakemeldinger skal gjøres som kommentarer og "sporendring" direkte i dokumentene.
Frist for skriftlig tilbakemelding innen 19 mars 2021 kl 12:00.


Referansenummer:  2021-05

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift