Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Bedriftsrådgivning i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

20KFA1-K Konsulentbistand til kontinuerlig forbedringsarbeid Kilden - Prekvalifisering

Kilden har behov for bistand i forbindelse med implementering av kontinuerlig forbedringsarbeid på tvers av virksomheten. Vi søker hjelp til å iverksette dette over en periode på tre år, med hoveddel av leveransen de første 12 månedene. Kontinuerlig forbedring drives ofte ut fra «ren» lean-tankegang, men vi er i denne prosessen også åpne for andre strukturerte metoder, eventuelt i kombinasjon med lean.
Kilden er i startfasen ift endring av driftsstrategi, og har ingen tidligere erfaring med systematisk kontinuerlig forbedringsarbeid (lean eller tilsvarende). Vi trenger derfor bistand til opplæring av ansatte, gjennomføring av pilotprosjekt og implementering av metodikk og verktøy i hele organisasjonen.
Anskaffelsesprosedyren er konkurranse med forhandling med forutgående kunngjøring (del 3). Alle aktuelle tilbydere må levere søknad om kvalifisering (prekvalifisering). Leverandører som oppfyller kravene blir deretter invitert til å levere tilbud (fase 2). i denne fasen planlegger oppdragsgiver å invitere inntil fire tilbydere til presentasjon og dialog/forhandlinger om tilbudt løsning. Utvelgelsen vil bli foretatt på bakgrunn av tildelingskriteriet "kvalitet" (mer info under arkfane evaluering og kriterier i konkurransen). Dialogen/forhandlingene vil foregå hos oppdragsgiver eller via videokonferanse. Dialogen vil først og fremst dreie seg om presentasjon og utdyping av tilbudet, samt gi muligheter for oppdragsgiver til å stille spørsmål ved alle sider av tilbudene. Tilbyderen som etter dialog/forhandlinger har det beste forholdet mellom pris og kvalitet, er vinner av konkurransen.
i tillegg til obligatoriske krav til leverandøren som følger av regelverket må aktuelle leverandører dokumentere erfaring fra relevante oppdrag i løpet av de siste tre årene. Oppfyllelse av kravet skal dokumenteres gjennom beskrivelse av oppdragene, og må inkludere angivelse av oppdragets verdi, tidspunkt og oppdragsgiver (med navn, telefon og e-post til referanse). Det er leverandørens ansvar å dokumentere relevans gjennom beskrivelsen. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å avgjøre om erfaringen vurderes som relevant eller ikke.
Leverandører som blir invitert til å levere tilbud skal i tilbudet presentere forslag til gjennomføring, oversiktlig og informativt (max 2 sider).
Planen må som et minimum dekke følgende:
- forslag til implementering av en felles plattform for kontinuerlig forbedring i virksomheten
- forslag til kompetanseheving av ledere og medarbeider
- forslag til hvordan måle verdiskapning for oppdragsgiver
- fremdriftsplan
- overslag over forventet timebruk og total kostnad for foreslåtte modell
Det er viktig for Kilden at leverandøren det blir inngått samarbeidsavtale med kan dokumentere kompetanse på området. Leverandøren, med sitt tilbudte team, må fort kunne bygge tillit og skape gode relasjoner. Operativ erfaring fra implementering i andre bedrifter er en forutsetning, samt dokumentert verdiskapning for kunden.
Basis for det videre samarbeidet med valgte leverandør er en rammeavtale med varighet på 3 år med opsjon på forlengelse med 1 år. Vi ønsker å starte opp arbeidet i begynnelsen av februar 2021, så tilbyder må ha kapasitet til å levere tilbudt personell fra det tidspunktet. Alle dokumenter, herunder spørsmål om deltagelse og tilbud skal leveres på norsk, og oppdraget skal gjennomføres på norsk.
Vi forbeholder oss retten til ikke å inngå avtale tilsvarende anskaffelsens oppgitte forventede verdi i publiseringen, eller dersom budsjettrammen overskrides. Videre forbeholder vi oss retten til å kunne si opp avtalen hvis vi underveis i avtaleforholdet overskrider avtalt beløp for tjenesten. i tillegg forbeholder vi oss retten til å avlyse avtalen/anbudsprosessen dersom forhold grunnet koronapandemien tilsier at ressursene må omfordeles.
Anbud id:
676069
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Torsdag 15. Oktober 2020

Lignende oppdrag i Agder

1 anbud