Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gjerder og Porter, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

21/1126 Solheimtunet

Tomten ligger i et område med Bu- og behandlingssenter, dagsenter og legesenter, samt private boliger og næring. Tomten ligger inntil FV47.
Adkomst omsorgsboligene blir fra Fv47 (Postvegen) mot Skudenes Bu- og behandlingshjem. Parkeringsarealer vi være på byggets sørside, mens avlevering og adkomst på byggets vestside, mot nord.
Omsorgsboligene etableres som et selvstendig bygg. Bygget vil få et selvstendig arkitektonisk uttrykk, men en vil forsøke å tilpasse volum og materialbruk til tradisjonell byggeskikk i Skudeneshavn.
Denne konkurransen gjelder en totalentreprise for et nybygg på totalt bra ca 750 m² over to etasjer, eks carporter (tilbyder må kontrollere areal iht tegninger). Det skal også opparbeides utendørs oppholdsarealer.
Totalentreprisen omfatter oppføring av et komplett funksjonsdyktig og innflyttingsklart bygg. Utførende totalentreprenør har ansvaret for at kontrakten inkluderer alle nødvendige arbeider mht. Planlegging, prosjektering og utførelse.
Budsjettert entreprisekost er totalt 20, 3 millioner kroner inkl. Mva, eks teknisk infrastruktur, og eks opsjoner.
Omfang av kontraktarbeidet omfatter alle arbeider for alle fag i forbindelse med prosjektering og bygging med utgangspunkt i henhold til konkurransegrunnlaget og NS8407: 2011 Alminnelige kontraktbestemmelser for totalentrepriser.
Fremdrift
Prosjektet er planlagt med oppstart prosjektering snarest etter kontraktsinngåelse, med ferdigstillelse mai 2022.
Anbud id:
708432
  • Sted:
    Karmøy
  • Registrert:
    Torsdag 25. Mars 2021

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud