Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

21_915 Konkurransegrunnlag åpen anbudskonkurranse FOA Del III - Tjenester. Taksering og fastsetting av eiendomsverdier med mer ifm eiendomsskatt på bolig

Konkurransen gjelder forberedelse til taksering, befaring og taksering av bolig-og fritidseiendommer, ubebygde boligeiendommer og boliger i landbruket i Holmestrand kommune, heretter kalt oppdragsgiver, der formuesgrunnlag ikke kan innhentes fra skatteetaten.
Bistand til å innhente verdier fra skatteetaten og behandle takstgrunnlaget for boliger som skal ha formuesgrunnlag fra skatteetaten.
Boliger i tidligere Sande kommune, som ikke hadde formuesgrunnlag fra skatteetaten, ble taksert i 2015. Takstene fra den gang skal benyttes i denne sammenheng og brukes som utgangspunkt for ny takst. Det blir eventuelt aktuelt å sammenligne disse med takserte boliger i resten av kommunen slik at verdiene kalibreres/harmoniseres.
Bunnfradrag skal innføres, og det må påregnes arbeid i tilknytning til dette.
Med resten av kommunen menes gamle Holmestrand, Hof og en del boliger fra Re kommune.
Takstgrunnlaget for tidligere Sande kommune ligger inne i eiendomsskatteprogrammet komtek til norkart, og forutsettes importert i isi Pro Aktiv av systemleverandør før dette oppdraget starter.
Opprydding i matrikkelen i samarbeid med kommunen blir en del av oppdraget.
Antall boliger til taksering er beheftet med noe usikkerhet.
Anbud id:
696133
  • Sted:
    Holmestrand
  • Registrert:
    Søndag 31. Januar 2021