Anleggsgartner, Sanering, Skadedyrkontroll i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

555 Siste år
166 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

21-BYM-2012 Bekjempelse av fremmede invaderende planter

Registrert Dato: Tirsdag 13. Mars 2012

Som en del av kommunens ansvar for bevaring av biologisk mangfold inngår bekjempelse av fremmede planter som utgjør en alvorlig trussel mot vårt naturlige plante- og dyreliv. Andre miljø- og helsemessige konsekvenser er også bakgrunn for tiltakene. Hovedarbeidet vil bestå i bekjempelse av de mest problematiske plantene, kjempebjørnekjeks, tromsøpalme og kjempespringfrø.
Oppdraget vil også kunne omfatte bekjempelse av enkelte forekomster av andre fremmede invaderende planter og kartlegging av utvalgte fremmede planter.
Arbeidet som inngår i denne kontrakt omfatter bekjempelsestiltak, kontroll og rapportering av konkrete forekomster, samt ettersøk og bekjempelse av eventuelle nye forekomster (Se vedlegg 3 Kravspesifikasjon).
Det langsiktige målet er å utrydde eller redusere forekomster av de økologisk med problematiske artene. Kontraktene dekker alt behov Bymiljøetaten har for bekjempelse av fremmede invaderende arter i kontraktsperioden
se konkurransegrunnlag med vedlegg
Se konkurransegrunnlag med vedlegg. Alle for konkurransen relevante dokumenter er lastet opp og elektronisk tilgjengelig på *** Linken er fjernet *** />Kontraktens omfang fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg. Alle for konkurransen relavent dokumenter er lastet opp og elektronisk tilgjengelig på *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Sanering, Skadedyrkontroll

Elektronisk, Kartlegging, Planter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 25. April 2012